Hej, jag heter Gustaf och jag älskar att med kreativitet, ingenjörskunskap och lite djävlar anamma skapa lösningar som ger våra kunder verklig nytta. Precis det får jag göra om dagarna på T&G. 

Dessutom omges jag av fantastiska kollegor, som förutom att göra jobbet roligare, formar ett starkt, kreativt och kundfokuserat team.Jag har jobbat på Ted & Gustaf i drygt 10 år och kan med handen på hjärtat säga att det bara blir roligare. Jag själv får och kan utvecklas som jag själv vill, i ett företag som vuxit och breddats genom åren. Det är och har varit en fantastiskt spännande resa med massor av inspirerande projekt.

Huvudsakligen jobbar jag som digital strateg, med stort fokus på att identifiera kundens behov och potential med affärsnyttan i centrum. Programmera gör jag så mycket jag hinner samt fördjupar mig i optimering av struktur och innehåll. Dessutom ansvarar jag för sälj och affärsutveckling.

Fritiden spenderar jag gärna i naturen med familjen, ofta tar jag med kameran eller längdskidorna. Har även ett ganska nyvunnet intresse för odling. Det växer och blir något konkret, som programmering. Ett väldigt vackert mål, att få äta hemodlade morötter eller en melon. Magiskt!

gustaf@tedgustaf.com

Jobbar du redan på ted&gustaf ?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@tedgustaf.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor